sobota 4. června 2016

Novinky u Thalíe ve zkratce


Byla jsem teď více než týden bez možnosti přispívat a tak vám po tomto čase přináším nějaké rychlé novinky ve zkratce, abyste věděli, co se zrovna děje.


- Thalía v těchto dnech intenzivně pracuje na turné, které začíná v září. Podle posledních informací má také připravenu garderóbu, o šaty se postaral Mitzy, jeden z nejlepších mexických návrhářů. Ve spolupráci s oficiálním klubem MDC Thalía byla možnost pomocí formuláře vybrat max. 25 písniček, které bychom si rádi poslechli na chystaném turné. 

- 27. května uplynulo pět let, co zemřela její maminka. Thalía samozřejmě nezapomněla tuto událost zmínit na svých sociálních sítích a okomentovat ztrátu, kterou dodnes pociťuje:
"Dnes je to 5 let, co odešla má nejlepší přítelkyně, společnice života a snů. Pět let, kdy každý den ji postrádám a myslím na ni. Žije ve mně ve všem, co dělám. Mám tě ráda, mami, jsi přítomna více, než kdy předtím, dnes a navždy!!

- Zpěvačka na svém Instagramu fanoušky pravidelně zásobuje fotkami svých oblíbených činností. Kromě propagace novinkového alba Latina také nezapomíná na odpočinek a hry se svými dětmi. Navštívila se svou rodinou zábavní park, koupala se v bazénu a užívala si krásného slunečného dne. K jedné z fotografií také připojila tento vzkaz: "Vždy když se cítíš špatně, zkus se vrátit k radostem z dětství. Zábavní park je určitě ideálním místem ke zlepšení nálady".



Žádné komentáře:

Okomentovat